Kan du ikke finde hvile?

finde hvile FB post3 (1)

Skubber du dig selv så hårdt, at du bliver så udmattet at du ikke kan tænke?

Føler du dig presset? 

Smider du dig på sofaen med ordene, jeg er så træt og jeg har ondt i hele kroppen?

Måske er det mere dine tanker der gør ondt, fordi de desperat søger at blive lettet for presset.

Hvis sindet ikke er roligt mens det arbejder er det ikke i stand til at tænke, fokusere og koncentrere sig. Styrken og klarheden kommer fra den indre ro. 

Dine handlinger og mentale reaktioner kan ikke give dig indre ro, hvis du hele tiden skal være på farten, fordi du tror at du skal leve op til omverdenens krav. Tro ikke at du hele tiden skal være hægtet på ræset. Tro ikke det er sundt for dig. Bild ikke dig selv ind at rastløshed skal afhjælpes med aktivitet. 

Rastløshed er spænding som blot venter på at blive afløst af indre ro og hvile. At være i balance er, at vide hvornår det er tid til hvile og hvornår det er tid til aktivitet for krop og sind. 

Dante, den store italienske digter, kom en aften til et gammelt kloster og søgte ly for natten. Munkene flokkedes om ham og spurgte hvor han var på vej hen.  Hvortil han svarede: 

“Jeg søger efter det som alle mennesker søger; fred og ro“

Med TankeTræning kan hele familien udvikle evnen til at udnytte hver en stund til at give freden og roen plads i krop og sind. Med TankeTræning bliver du bevidst om at respektere din fysiske krop, som er et dyrebart redskab, hvormed du kan handle og være aktiv.

Du selv og dine børn kan lære at Tanken er et mesterligt redskab til at skabe ro og fred. Med SE dit Barn træner vi fredelige rolige Tanker og positive karaktertræk, der bringer trivsel i hverdagen.  

Start evt. med eBogen: Sådan giver du dit barn et positivt livssyn hvor du bliver præsenteret for de 3 kendsgerninger der er fundamentet i SE dit Barn og som du kan bruge til at skabe sunde tankemønstre og trivsel i familien.

eBogen koster kun din mail:

Få eBog her

 

De bedste Tanker

SE dit Barn