TankeTræning for Forældre - MiniKursus

Intet har så stor betydning, som de tanker vi tænker
- også tanker om vores børn.


Du kan plante en ny opfattelse af dit barn i dit eget sind.

Du kan gør noget ekstraordinært.

Du kan støtte dit barn i at udvikle kvaliteter som glæde, livsmod, selvværd og indre tryghed, der danner fundamentet til et meningsfyldt liv.

Kurset her er en indføring i Tanketræning og dit indre Mentale Kontrolrum - et sted i dit indre hvor du kan kontrollere og styre de tanker, der skal føre dig frem til dine ønsker og mål.

Det er her du kan forandre dit liv! 

I dette MiniKursus, der består af en TankeTræningsØvelse (lydfil) + 6 tekster, kan du lære om tankens kraft, og at vi selv kan vælge, hvad vi vil tænke.

For alting bliver lettere, når du med hensigtsmæssige tanker og reaktioner møder dagligdagens udfordringer

Med TankeTræningsØvelsen SE dit barn i et nyt lys erfarer du hvordan du ved at ændre dit fokus og forandre din indstilling til dit barn kan fremelske  barnets positive egenskaber og evner ved at fokusere på dem. Og efterhånden vil du SE det vi alle dybest set ønsker: glade, selvstændige, tilfredse og harmoniske børn.  

Det ændrede syn på dit barn skaber plads til, at de gode fine kvaliteter i barnet kan folde sig ud. Du ser forbi ydre adfærd, som et slør eller gardin, der bliver trukket til side - og du ser dit strålende dejlige barn - du ser dets smukke rene væsen.

Dit barn vokser og blomstrer, når du ser dets gode sider. Det giver barnet mulighed for at udtrykke sine talenter og kvaliteter. Du får det bedste frem i dit barn, og selv får du større fred og indre ro.

 

Vejledning

Du bliver ført ind i TankeTræningens verden - og du bliver guidet hele vejen.

Først får du vejledning til, hvordan du kommer i gang med at høre øvelsen.

Derefter er du klar til at udføre øvelsen: SE dit Barn i et nyt lys.

Efterfølgende kan du dykke dybere ned i de elementer en TankeTræningsØvelse indeholder, ved at læse de fire korte korte tekster i “Mere om TankeTræning

I de sidste to tekster om TankeTræning for Forældre, får du indblik i den psykologiske baggrund for den unikke øvelse for forældre SE dit Barn i et nyt lys  - Glæd dig!

God (Tanke)Træning  


SE dit Barn i et nyt lys

I denne Øvelse bliver du præsenteret for, hvordan du ved at ændre dit fokus og forandre din indstilling, vil SE dit Barn i et nyt lys

Du vil SE et strålende dejligt barneansigt og du vil mærke, hvordan du fyldes med glæde og kærlighed ved dette smukke syn.

Med øvelsen åbnes nye døre, fordi du SER dit barns enorme potentiale:

✔️ du SER styrker og talenter

✔️du SER positive egenskaber og evner, som altid vil være til gavn for dit barn og andre

✔️ de allerfineste personlige kvaliteter bliver hentet frem i lyset    

✔️ du SER barnet i et nyt lys, fra en helt ny vinkel, med forståelsen af og troen på, at barnet kan vokse og udvikle sig og udfolde selvværd, glæde og kærlighed.