Tæm aben

aben

Lad hjernen slappe af

Hjernen og sindet er konstant på arbejde. Selv et ur der tikker dag ud og dag ind, har dog en lille pause mellem ét tik og det næste. En lille bitte hvilepause.

Sindet har intet interval mellem én tanke og den næste, og der er ikke nødvendigvis sammenhæng mellem dem. Som en abe der hopper fra gren til gren, farer tanken rundt på må og få, og det skaber forvirring.

At tæmme aben og holde tanken i fokus kræver træning

Vi ved godt at kroppen skal holde pause og hvile. Vi ved også at enhver maskine har brug for pauser. Men vi har glemt, at tanken har brug for hvile. 

Den måde vi lever på i dag er fyldt med anspændthed. Vi jager af sted for at få succes, lykke og frihed, som om livet er en kamp, alle mod alle, og nogen gange mod os selv, når vi opholder os i negative følelser og holdninger. 

Så længe det står på, har vi ikke ro i hverken krop eller sind. 

Som et led i den Mentale Træning, er det vigtigt at slappe af og give slip på planlægning, beregninger, analyser og konstant kredsen om fortiden eller fremtiden. Dette er at tæmme aben.

Alt for mange tanker, og alle de følelser de sætter i gang, stresser den i forvejen overanstrengte hjerne. 

Når du bringer dig i den afspændte tilstand vil både kroppen og sindet falde til ro. Du kan opleve, at tiden går i stå. Tanker om oplevelsen forsvinder og der er kun selve oplevelsen. Det er at være i nuet - en måde at glemme sig selv på. Hjernen har ikke noget at beskæftige sig med, den er helt tom. 

Så slap af, slap af, slap af! 

I denne perfekte tilstand kan TankeTræningen starte. For først når hjernen og sindet er faldet til ro kan du omprogrammere gammel vanetænkning og etablere nye overbevisninger om dig selv og verden - og ikke mindst nye helsebringende tanker og forventninger til dit barn.

Med SE dit Barn lærer du at SE dit barn i et nyt lys, og barnet lærer at udvikle en positiv opfattelse af sig selv.

I eBogen: Sådan giver du dit barn et positivt livssyn bliver du præsenteret for de 3 kendsgerninger der er fundamentet i SE dit Barn og som du kan bruge til at skabe sunde tankemønstre og trivsel i familien.

eBogen koster kun din mail:

Få eBogen her

De bedste Tanker

SE dit Barn