Kursusoversigt

Mentaltræning for Forældre - StartPakke

StartPakken er en introduktion til mentaltræning og dit indre Mentale Kontrolrum - et sted i dit indre hvor du kan kontrollere og styre de tanker, der skal føre dig frem til dine ønsker og mål.

Det er her du kan forandre dit liv! 

Mentaltræning er et redskab, der tjener til udvikling af koncentration og styrkelse af din krop og dit sind.

I dette minikursus kan du lære om tankens kraft, og at vi selv kan vælge, hvad vi vil tænke. Hjernen er plastisk og derfor istand til at ændre sig, efterhånden som du træner en ny måde at opfatte på.

Alting bliver lettere, når du med hensigtsmæssige tanker og reaktioner møder dagligdagens udfordringer.

Med programmet træner du i at genfinde din styrke, holde energien oppe og lade den fortsat forny sig. Og du kan tilmed fremelske personlige egenskaber ved at fokusere på dem.

I den travle hverdag kan vi nemt blive drænet for energi. Men med den effektive energi-øvelse får du instrukser og vejledning til at omprogrammere kroppen, og øge den kostbare livsenergi. De positive tanker styrker energien indefra og beskytter mod stress, negative følelser og ubalance.   

Og som forælder bliver du præsenteret for, hvordan du ved at ændre dit fokus og forandre din indstilling, vil SE dit Barn i et nyt lys.

Det skaber plads til, at de gode fine kvaliteter i barnet kan folde sig ud. Du ser forbi ydre adfærd, som et slør eller gardin, der bliver trukket til side - og du ser dit strålende dejlige barn - du ser dets smukke rene væsen.

Dit barn vokser og blomstrer, når du ser dets gode sider. Det giver barnet mulighed for at udtrykke sine talenter og kvaliteter. Du får det bedste frem i dit barn, og selv får du større fred og indre ro.

Vejledning

Du bliver ført ind i mentaltræningens verden - og du bliver guidet hele vejen.

Først får du vejledning til, hvordan du kommer i gang med at høre øvelserne.

Derefter er du klar til at udføre den første øvelse: "Livsenergi

Herefter kan du dykke dybere ned i de elementer en Mental Træningsøvelse indeholder, ved at læse de fire korte tekster i “Mere om MentalTræning

Og så kommer du til øvelse nr. 2: "SE dit Barn i et nyt lys

I de sidste to tekster om Mentaltræning for Forældre, får du indblik i den psykologiske baggrund for denne unikke øvelse for forældre - Glæd dig!

God (Mental)Træning 

Livsenergi

Denne mentale øvelse vil hjælpe dig til at slappe af og opnå kontakt til en ny stærkere kraft og energi - som du vil mærke brede sig ud i hele kroppen. 

Du vil føle dig styrket i både krop og sind - du vil føle dig værdifuld og levende som aldrig før. 

Og du vil mærke hvor vidunderligt det er at være DIG!

SE dit Barn i et nyt lys

I denne Øvelse bliver du præsenteret for hvordan du ved at ændre dit fokus og forandre din indstilling, vil SE dit Barn i et nyt lys

Du vil SE et strålende dejligt barneansigt og du vil mærke hvordan du fyldes med glæde og kærlighed ved dette smukke syn.

Med øvelsen åbnes nye døre, fordi du SER dit barns enorme potentiale:

✔️ du SER styrker og talenter

✔️du SER egenskaber og evner, som vil være til gavn for dit barn og helheden 

✔️ de allerfineste personlige kvaliteter bliver hentet frem i lyset    

✔️ du SER barnet i et nyt lys, fra en helt ny vinkel, med forståelsen af og troen på, at barnet kan vokse og udvikle sig og udfolde selvværd, glæde og kærlighed.