Igangværende Lektion
Kursus indhold

Visualisering

I Det Mentale Kontrolrum® (et "sted" i det indre) gør vi brug af forestillingsevnen, som er evnen til at skabe billeder af det vi kender og det vi ikke kender. 

Forestillingsevnen anvendt bevidst, er det vi kalder visualisering. Formålet er at forstærke tanken og påvirke krop, følelser og handling. 

I øvelserne guides du til at lede din tanke- og billeddannelse hen mod målet: At se og mærke livsenergien - og SE dit dejlige glade barn.   

Billederne sætter sig i Underbevidstheden og bliver styrende for tanker, følelser og handlinger. Forklaringen er, at Underbevidstheden ikke er istand til at skelne mellem forestillingsbilleder og virkelighed. 

Det du tænker siger og tror på igen og igen tror hjernen på, og lidt efter lidt skaber den det.    

StartPakken er en introduktion til mentaltræning og dit indre Mentale Kontrolrum - et sted i dit indre hvor du kan kontrollere og styre de tanker, der skal føre dig frem til dine ønsker og mål.

Det er her du kan forandre dit liv! 

Mentaltræning er et redskab, der tjener til udvikling af koncentration og styrkelse af din krop og dit sind.

I dette minikursus kan du lære om tankens kraft, og at vi selv kan vælge, hvad vi vil tænke. Hjernen er plastisk og derfor istand til at ændre sig, efterhånden som du træner en ny måde at opfatte på.

Alting bliver lettere, når du med hensigtsmæssige tanker og reaktioner møder dagligdagens udfordringer.

Med programmet træner du i at genfinde din styrke, holde energien oppe og lade den fortsat forny sig. Og du kan tilmed fremelske personlige egenskaber ved at fokusere på dem.

I den travle hverdag kan vi nemt blive drænet for energi. Men med den effektive energi-øvelse får du instrukser og vejledning til at omprogrammere kroppen, og øge den kostbare livsenergi. De positive tanker styrker energien indefra og beskytter mod stress, negative følelser og ubalance.   

Og som forælder bliver du præsenteret for, hvordan du ved at ændre dit fokus og forandre din indstilling, vil SE dit Barn i et nyt lys.

Det skaber plads til, at de gode fine kvaliteter i barnet kan folde sig ud. Du ser forbi ydre adfærd, som et slør eller gardin, der bliver trukket til side - og du ser dit strålende dejlige barn - du ser dets smukke rene væsen.

Dit barn vokser og blomstrer, når du ser dets gode sider. Det giver barnet mulighed for at udtrykke sine talenter og kvaliteter. Du får det bedste frem i dit barn, og selv får du større fred og indre ro.