Igangværende Lektion
Kursus indhold

Men, det behøver ikke slutte her...

Du har fået et kig ind i TankeTræningens verden og set, hvor stor en indflydelse tanken har på dit liv.

Du er blevet introduceret til mentaltræning, og hvordan du kan lære at styrke både krop og sind.

Med LivsenergiØvelsen omprogrammerede du kroppen og øgede din kostbare livsenergi. 

Og med ForældreØvelsen blev du præsenteret for, hvordan du ved at ændre fokus og forandre din indstilling vil SE dit Barn i et nyt lys.

Med vejledningsteksterne har vi vist dig de grundlæggende elementer, der indgår i en Mental Træningsøvelse:  

  • Afspænding, som er en forudsætning for at træningen kan starte
  • Ordenes og billeddannelsens forstærkning af de nye konstruktive tanker der trænes
  • Og sidst men ikke mindst - Tankens Kraft  - for  intet har så stor betydning, som de tanker vi tænker - også tanker om vores børn.

Vi så i Rosenthaleksperimentet, at lærerens grundlæggende indstilling og tro på børnenes forudsætninger og intellektuelle talenter påvirkede deres fremgang. 

Den viden tager vi med os, og forstår at også de tanker, opfattelser og forventninger vi som forældre har til vores børn, påvirker dem.

Så det stopper ikke her - vi har mere at byde på!

I eksperimentet plantede man en idé, en tanke, i lærernes sind. 

Du kan gøre det samme. 

Du kan plante en ny opfattelse af dit barn i dit eget sind. 

Du kan gør noget ekstraordinært. 

Du kan støtte dit barn i at udvikle de kvaliteter, som danner fundamentet til et meningsfyldt liv.  

Du kan være med til at udvikle unge drenge og piger - fremtidens voksne - der med positive karaktertræk vil berige verden.

Men træning skal der til, så vi har udviklet et 12 måneders TankeTræningsProgram til dig, hvor du kan gå i dybden, med at ændre dit syn på dit barn, som støtter udviklingen af positive karaktertræk.

Programmet består af 12 moduler, der hver omhandler et udvalgt positivt karaktertræk, som fx. glæde, selvværd og evnen til at være en god ven.

Desuden får du adgang til Selvstudiet, med uddybende tekster om hvorfor Karaktertræk er vigtige, og hvorfor TankeTræning virker.

Hvem er det her program til?

Programmet er til dig som forælder, der kender de dage hvor dit barn bare ikke helt trives, og du egentligt ikke ved hvad du kan gøre for at hjælpe.

Det er til dig, der ønsker at dit barn skal leve et liv fyldt med glæde, gode relationer og en høj grad af selvrespekt, der gør barnet i stand til at tage gode beslutninger.

Det er til dig, der ønsker flere dage med et sprudlende glad barn og færre dage hvor der bliver smækket med døren.   

Det er til dig, der vil gøre noget ekstraordinært for at styrke dit barns selvrespekt og indre ro.

 

Læs mere om programmet her >>>

StartPakken er en introduktion til mentaltræning og dit indre Mentale Kontrolrum - et sted i dit indre hvor du kan kontrollere og styre de tanker, der skal føre dig frem til dine ønsker og mål.

Det er her du kan forandre dit liv! 

Mentaltræning er et redskab, der tjener til udvikling af koncentration og styrkelse af din krop og dit sind.

I dette minikursus kan du lære om tankens kraft, og at vi selv kan vælge, hvad vi vil tænke. Hjernen er plastisk og derfor istand til at ændre sig, efterhånden som du træner en ny måde at opfatte på.

Alting bliver lettere, når du med hensigtsmæssige tanker og reaktioner møder dagligdagens udfordringer.

Med programmet træner du i at genfinde din styrke, holde energien oppe og lade den fortsat forny sig. Og du kan tilmed fremelske personlige egenskaber ved at fokusere på dem.

I den travle hverdag kan vi nemt blive drænet for energi. Men med den effektive energi-øvelse får du instrukser og vejledning til at omprogrammere kroppen, og øge den kostbare livsenergi. De positive tanker styrker energien indefra og beskytter mod stress, negative følelser og ubalance.   

Og som forælder bliver du præsenteret for, hvordan du ved at ændre dit fokus og forandre din indstilling, vil SE dit Barn i et nyt lys.

Det skaber plads til, at de gode fine kvaliteter i barnet kan folde sig ud. Du ser forbi ydre adfærd, som et slør eller gardin, der bliver trukket til side - og du ser dit strålende dejlige barn - du ser dets smukke rene væsen.

Dit barn vokser og blomstrer, når du ser dets gode sider. Det giver barnet mulighed for at udtrykke sine talenter og kvaliteter. Du får det bedste frem i dit barn, og selv får du større fred og indre ro.