Igangværende Lektion
Kursus indhold

Kontrolrummet

I Det Mentale Kontrolrum® kan du omprogrammere dine uhensigtsmæssige og ubevidste programmer, vaner og tankemønstre.

Du kan ændre den måde du opfatter på, så du ikke ubevidst forhindrer dig selv i, at komme derhen hvor du ønsker.

I Kontrolrummet anvender du din sunde fornuft (den bevidste tanke), sammen med ønsket og forestillingsevnen til gentagne gange at styrke tanker og følelser i retning mod dit mål.

Som Dalai Lama forklarer det:

“Som vil alle ved, kan vi i større eller mindre grad
ikke blot beherske vores følelser med fornuftens hjælp,
men vi kan styrke dem på samme måde.

Vores ønsker om ting – måske en ny bil – bliver styrket,
hvis vi vender dem i fantasien igen og igen. 

Tilsvarende hvis vi retter vores mentale evner mod vores følelser af empati,
vil vi opdage at vi ikke blot kan styrke dem,
vi kan også forvandle dem til kærlighed og empati”.

StartPakken er en introduktion til mentaltræning og dit indre Mentale Kontrolrum - et sted i dit indre hvor du kan kontrollere og styre de tanker, der skal føre dig frem til dine ønsker og mål.

Det er her du kan forandre dit liv! 

Mentaltræning er et redskab, der tjener til udvikling af koncentration og styrkelse af din krop og dit sind.

I dette minikursus kan du lære om tankens kraft, og at vi selv kan vælge, hvad vi vil tænke. Hjernen er plastisk og derfor istand til at ændre sig, efterhånden som du træner en ny måde at opfatte på.

Alting bliver lettere, når du med hensigtsmæssige tanker og reaktioner møder dagligdagens udfordringer.

Med programmet træner du i at genfinde din styrke, holde energien oppe og lade den fortsat forny sig. Og du kan tilmed fremelske personlige egenskaber ved at fokusere på dem.

I den travle hverdag kan vi nemt blive drænet for energi. Men med den effektive energi-øvelse får du instrukser og vejledning til at omprogrammere kroppen, og øge den kostbare livsenergi. De positive tanker styrker energien indefra og beskytter mod stress, negative følelser og ubalance.   

Og som forælder bliver du præsenteret for, hvordan du ved at ændre dit fokus og forandre din indstilling, vil SE dit Barn i et nyt lys.

Det skaber plads til, at de gode fine kvaliteter i barnet kan folde sig ud. Du ser forbi ydre adfærd, som et slør eller gardin, der bliver trukket til side - og du ser dit strålende dejlige barn - du ser dets smukke rene væsen.

Dit barn vokser og blomstrer, når du ser dets gode sider. Det giver barnet mulighed for at udtrykke sine talenter og kvaliteter. Du får det bedste frem i dit barn, og selv får du større fred og indre ro.