Igangværende Lektion
Kursus indhold

Sådan kommer du igang med øvelserne

Start med at sætte eller lægge dig godt til rette.,

Det er ikke afgørende om du sidder eller ligger, når du hører øvelsen. Det vigtigste er, at du kan være uforstyrret og lukker øjnene, mens du mentaltræner.

Brug gerne hovedtelefoner. 

Følg stemmens vejledning, og hvis dine tanker flyver væk, så bringer du blot opmærksomheden tilbage på øvelsen, når du bliver opmærksom på det. Det kræver træning at kunne holde fokus, så bare hæng i…

I øvelserne bliver du bedt om at SE forskellige mentale billeder - også kaldet visualisering. Det kræver træning at kunne se noget med sit indre blik. Så hvis du “ikke kan se noget”, så er det nok at “tænke” de billeder der bliver foreslået… det virker stadig.

Din evne til at visualisere kan ligesome alle mulige andre evner, trænes - så det bliver nemmere jo mere du øver dig.

Du bliver guidet til en afspænding af kroppen og sindet, og det er i denne afslappede tilstand, at mentaltræning virker bedst. Herefter visualiserer du forskellige positive billeder/tanker. Efterhånden synker øvelsens budskab ned i Underbevidstheden, hvorfra det påvirker dine vaner, tanker, følelser, adfærd og handlinger. 

Jo mere du træner dette, jo hurtigere bliver denne nye prægning til et fast tankemønster.

Der er to variationer af øvelserne

I den almindelige udgave er der en afslutning, der gør dig vågen og frisk og som kan høres om morgenen eller hvornår det passer...

Hvis øvelsen høres i sengen om aftenen, så er det oplagt at vælge versionen med soveslutningen, hvor musikken forsætter, mens du langsomt falder i søvn.

Det kan ske, at du falder i søvn under øvelsen og det er helt OK.

Underbevidstheden tager stadig budskabet ind, selvom man sover.

Hvis du har nogen spørgsmål, så er du altid velkommen til at skrive til os på support@seditbarn.dk

StartPakken er en introduktion til mentaltræning og dit indre Mentale Kontrolrum - et sted i dit indre hvor du kan kontrollere og styre de tanker, der skal føre dig frem til dine ønsker og mål.

Det er her du kan forandre dit liv! 

Mentaltræning er et redskab, der tjener til udvikling af koncentration og styrkelse af din krop og dit sind.

I dette minikursus kan du lære om tankens kraft, og at vi selv kan vælge, hvad vi vil tænke. Hjernen er plastisk og derfor istand til at ændre sig, efterhånden som du træner en ny måde at opfatte på.

Alting bliver lettere, når du med hensigtsmæssige tanker og reaktioner møder dagligdagens udfordringer.

Med programmet træner du i at genfinde din styrke, holde energien oppe og lade den fortsat forny sig. Og du kan tilmed fremelske personlige egenskaber ved at fokusere på dem.

I den travle hverdag kan vi nemt blive drænet for energi. Men med den effektive energi-øvelse får du instrukser og vejledning til at omprogrammere kroppen, og øge den kostbare livsenergi. De positive tanker styrker energien indefra og beskytter mod stress, negative følelser og ubalance.   

Og som forælder bliver du præsenteret for, hvordan du ved at ændre dit fokus og forandre din indstilling, vil SE dit Barn i et nyt lys.

Det skaber plads til, at de gode fine kvaliteter i barnet kan folde sig ud. Du ser forbi ydre adfærd, som et slør eller gardin, der bliver trukket til side - og du ser dit strålende dejlige barn - du ser dets smukke rene væsen.

Dit barn vokser og blomstrer, når du ser dets gode sider. Det giver barnet mulighed for at udtrykke sine talenter og kvaliteter. Du får det bedste frem i dit barn, og selv får du større fred og indre ro.