Igangværende Lektion
Kursus indhold

Men, det behøver ikke slutte her...

Du har fået et kig ind i TankeTræningens verden og set, hvor stor en indflydelse tanken har på dit liv.

Du er blevet introduceret til TankeTræning, og hvordan du kan lære at styrke både krop og sind.

Med ForældreØvelsen blev du præsenteret for, hvordan du ved at ændre fokus og forandre din indstilling vil SE dit Barn i et nyt lys

Med vejledningsteksterne har vi vist dig de grundlæggende elementer, der indgår i en TankeTræningsØvelse:  

 • Afspænding, som er en forudsætning for at træningen kan starte
 • Ordenes og billeddannelsens forstærkning af de nye konstruktive tanker der trænes
 • Og sidst men ikke mindst - Tankens Kraft  - for intet har så stor betydning, som de tanker vi tænker - også tanker om vores børn.

Vi så i Rosenthaleksperimentet, at lærerens grundlæggende indstilling og tro på børnenes forudsætninger og intellektuelle talenter påvirkede deres fremgang. 

Den viden tager vi med os, og forstår at også de tanker, opfattelser og forventninger vi som forældre har til vores børn, påvirker dem.

Så det stopper ikke her - vi har mere at byde på!

I eksperimentet plantede man en idé, en tanke, i lærernes sind. 

Du kan gøre det samme. 

Du kan plante en ny opfattelse af dit barn i dit eget sind. 

Du kan gør noget ekstraordinært. 

Du kan støtte dit barn i at udvikle de kvaliteter, som danner fundamentet til et meningsfyldt liv.  

Du kan være med til at udvikle unge drenge og piger - fremtidens voksne - der med positive karaktertræk vil berige verden.

Men træning skal der til, så vi har udviklet et 12-måneders forløb til dig, hvor du kan lære hvordan Tanken fungerer, og hvordan du skaber sunde tankemønstre i din bevidsthed, og du vil opleve en lindring af dine egne bekymringer om dit barns trivsel.

Programmet består af 12 moduler, der hver omhandler et udvalgt positivt karaktertræk, som fx. glæde, selvværd og evnen til at være en god ven.

Desuden får du adgang til:

 • Selvstudiet
  • Uddybende tekster om hvorfor Karaktertræk er vigtige, og hvorfor TankeTræning virker. 
 • 3x30 minutter 1-1 Psykolog-Sparring pr. tlf
  • Elsebeth har i mere end 35 år, som psykolog, arbejdet med utallige voksne, som har ændret sig selv og deres liv ved at lære om Tanken, og hvordan den fungerer.
   I konsultationerne kan I gå i dybden med detaljerne vedrørende TankeTræningen, og hvordan det passer bedst ind i netop din situation, eller I kan tale om andet efter behov.

 

Hvem er det her program til?

Programmet er til dig som forælder med skolebørn, der ønsker at gøre noget EKSTRAORDINÆRT for hele familiens trivsel!

Det er til dig, der ønsker at dit barn skal leve et liv fyldt med glæde, gode relationer og en høj grad af selvrespekt, der gør barnet i stand til at leve et meningsfyldt liv.

Det er til dig, der ønsker flere dage hvor glæden stråler i dit barns øjne, og færre dage hvor dit barn er trist og modløst, og du ikke aner hvad du skal gøre…

Start nu

Intet har så stor betydning, som de tanker vi tænker
- også tanker om vores børn.


Du kan plante en ny opfattelse af dit barn i dit eget sind.

Du kan gør noget ekstraordinært.

Du kan støtte dit barn i at udvikle kvaliteter som glæde, livsmod, selvværd og indre tryghed, der danner fundamentet til et meningsfyldt liv.

Kurset her er en indføring i Tanketræning og dit indre Mentale Kontrolrum - et sted i dit indre hvor du kan kontrollere og styre de tanker, der skal føre dig frem til dine ønsker og mål.

Det er her du kan forandre dit liv! 

I dette MiniKursus, der består af en TankeTræningsØvelse (lydfil) + 6 tekster, kan du lære om tankens kraft, og at vi selv kan vælge, hvad vi vil tænke.

For alting bliver lettere, når du med hensigtsmæssige tanker og reaktioner møder dagligdagens udfordringer

Med TankeTræningsØvelsen SE dit barn i et nyt lys erfarer du hvordan du ved at ændre dit fokus og forandre din indstilling til dit barn kan fremelske  barnets positive egenskaber og evner ved at fokusere på dem. Og efterhånden vil du SE det vi alle dybest set ønsker: glade, selvstændige, tilfredse og harmoniske børn.  

Det ændrede syn på dit barn skaber plads til, at de gode fine kvaliteter i barnet kan folde sig ud. Du ser forbi ydre adfærd, som et slør eller gardin, der bliver trukket til side - og du ser dit strålende dejlige barn - du ser dets smukke rene væsen.

Dit barn vokser og blomstrer, når du ser dets gode sider. Det giver barnet mulighed for at udtrykke sine talenter og kvaliteter. Du får det bedste frem i dit barn, og selv får du større fred og indre ro.