Igangværende Lektion
Kursus indhold

Ordets Kraft

Det talte ord har en voldsom kraft. Ord kan give styrke eller smerte. Ord kan vinde venner eller fjender.

Det er heller ikke lige meget hvad vi siger til os selv. Vi har alle en indre dialog, hvor vi forstærker vores holdninger, vurderinger og meninger om os selv og andre.

I øvelserne gør vi brug af Ordets Kraft, for ord påvirker og sætter deres præg i vores indre. 

Ordene repræsenterer vores tanker og vi forstærker tanken med selvopbyggende ord og billeder, som vi repeterer ved gentagelse.

Dvs. ved at høre øvelserne igen og igen, påvirker vi Underbevidstheden.

På denne måde hjælper ordene med at omprogrammere vores mentale tilstand, som så påvirker vores følelser og adfærd. 

Intet har så stor betydning, som de tanker vi tænker
- også tanker om vores børn.


Du kan plante en ny opfattelse af dit barn i dit eget sind.

Du kan gør noget ekstraordinært.

Du kan støtte dit barn i at udvikle kvaliteter som glæde, livsmod, selvværd og indre tryghed, der danner fundamentet til et meningsfyldt liv.

Kurset her er en indføring i Tanketræning og dit indre Mentale Kontrolrum - et sted i dit indre hvor du kan kontrollere og styre de tanker, der skal føre dig frem til dine ønsker og mål.

Det er her du kan forandre dit liv! 

I dette MiniKursus, der består af en TankeTræningsØvelse (lydfil) + 6 tekster, kan du lære om tankens kraft, og at vi selv kan vælge, hvad vi vil tænke.

For alting bliver lettere, når du med hensigtsmæssige tanker og reaktioner møder dagligdagens udfordringer

Med TankeTræningsØvelsen SE dit barn i et nyt lys erfarer du hvordan du ved at ændre dit fokus og forandre din indstilling til dit barn kan fremelske  barnets positive egenskaber og evner ved at fokusere på dem. Og efterhånden vil du SE det vi alle dybest set ønsker: glade, selvstændige, tilfredse og harmoniske børn.  

Det ændrede syn på dit barn skaber plads til, at de gode fine kvaliteter i barnet kan folde sig ud. Du ser forbi ydre adfærd, som et slør eller gardin, der bliver trukket til side - og du ser dit strålende dejlige barn - du ser dets smukke rene væsen.

Dit barn vokser og blomstrer, når du ser dets gode sider. Det giver barnet mulighed for at udtrykke sine talenter og kvaliteter. Du får det bedste frem i dit barn, og selv får du større fred og indre ro.