Igangværende Lektion
Kursus indhold

Sådan kommer du i gang med øvelsen

Start med at sætte eller lægge dig godt til rette.

Det er ikke afgørende om du sidder eller ligger, når du hører øvelsen. Det vigtigste er, at du kan være uforstyrret og lukker øjnene, mens du TankeTræner.

Brug gerne hovedtelefoner. 

Følg stemmens vejledning, og hvis dine tanker flyver væk, så bringer du blot opmærksomheden tilbage på øvelsen, når du bliver opmærksom på det. 

I øvelserne bliver du bedt om at SE forskellige mentale billeder - også kaldet visualisering. Det kræver træning at kunne se noget med sit indre blik. Så hvis du “ikke kan se noget”, så er det nok at “tænke” de billeder der bliver foreslået… det virker stadig.

Din evne til at visualisere kan ligesome alle mulige andre evner, trænes - så det bliver nemmere jo mere du øver dig.

Du bliver guidet til en afspænding af kroppen og sindet, og det er i denne afslappede tilstand, at TankeTræning virker bedst. Herefter visualiserer du forskellige positive billeder/tanker. Efterhånden synker øvelsens budskab ned i Underbevidstheden, hvorfra det påvirker dine vaner, tanker, følelser, adfærd og handlinger. 

Jo mere du træner dette, jo hurtigere bliver denne nye prægning til et fast tankemønster.

Der er to variationer af øvelsen

I den almindelige udgave gør afslutningen dig vågen og frisk, så den er velegnet til at høre om morgenen eller hvornår det passer…

Det kan ske, at du falder i søvn under øvelsen og det er helt OK.

Underbevidstheden tager stadig budskabet ind, selvom man sover.

Hvis øvelsen høres i sengen om aftenen, så er det oplagt at vælge versionen med soveslutningen, hvor musikken forsætter, mens du langsomt falder i søvn.

Hvor tit skal høre øvelsen høres?

Vi anbefaler at du lytter til SE dit Barn i et nyt lys øvelsen hver anden dag.

Når du har prøvet det i praksis, så har du fået et indblik i hvordan TankeTræning fungerer.

Vi understreger, at for at opnå resultater med TankeTræning skal der rent faktisk trænes. Gentagelse er indlæringens Moder, siges det.

Så frem for alt træning-træning-træning.

Jo mere du øver dig, jo bedre bliver du - det er egentligt meget simpelt.

At udføre selve TankeTræningsØvelsen er det allervigtigste og det der virkeligt flytter dig.

Viden, som ikke anvendes er ubrugelig og kommer IKKE til at medføre nogen ændringer i dit liv - først når du tænker og gør noget andet, SÅ sker der noget “andet”.

Men når det er sagt, betyder det ikke at du ikke skal fortsætte med at tilegne dig viden og studere det der interesserer dig… Ny viden leder jo til en dybere forståelse og kan ændre din opfattelse af verden omkring dig.

Så i MiniKurset er der masser af (måske) ny viden til dig

Vi indfører dig i TankeTræningens principper: Afspænding, Ordets Kraft, Visualisering og Kontrolrummet - og introducerer dig til en del af videnskaben bag konceptet “SE dit Barn i et nyt lys”. 

Vi sender uddrag af teksterne til dig på mail, ca. hver anden dag.

Hvis du har nogen spørgsmål, så er du altid velkommen til at skrive til os på support@seditbarn.dk 

Intet har så stor betydning, som de tanker vi tænker
- også tanker om vores børn.


Du kan plante en ny opfattelse af dit barn i dit eget sind.

Du kan gør noget ekstraordinært.

Du kan støtte dit barn i at udvikle kvaliteter som glæde, livsmod, selvværd og indre tryghed, der danner fundamentet til et meningsfyldt liv.

Kurset her er en indføring i Tanketræning og dit indre Mentale Kontrolrum - et sted i dit indre hvor du kan kontrollere og styre de tanker, der skal føre dig frem til dine ønsker og mål.

Det er her du kan forandre dit liv! 

I dette MiniKursus, der består af en TankeTræningsØvelse (lydfil) + 6 tekster, kan du lære om tankens kraft, og at vi selv kan vælge, hvad vi vil tænke.

For alting bliver lettere, når du med hensigtsmæssige tanker og reaktioner møder dagligdagens udfordringer

Med TankeTræningsØvelsen SE dit barn i et nyt lys erfarer du hvordan du ved at ændre dit fokus og forandre din indstilling til dit barn kan fremelske  barnets positive egenskaber og evner ved at fokusere på dem. Og efterhånden vil du SE det vi alle dybest set ønsker: glade, selvstændige, tilfredse og harmoniske børn.  

Det ændrede syn på dit barn skaber plads til, at de gode fine kvaliteter i barnet kan folde sig ud. Du ser forbi ydre adfærd, som et slør eller gardin, der bliver trukket til side - og du ser dit strålende dejlige barn - du ser dets smukke rene væsen.

Dit barn vokser og blomstrer, når du ser dets gode sider. Det giver barnet mulighed for at udtrykke sine talenter og kvaliteter. Du får det bedste frem i dit barn, og selv får du større fred og indre ro.