Igangværende Lektion
Kursus indhold

Sådan kommer du i gang med øvelsen

Start med at sætte eller lægge dig godt til rette.

Det er ikke afgørende om du sidder eller ligger, når du hører øvelsen. Det vigtigste er, at du kan være uforstyrret og lukker øjnene, mens du TankeTræner.

Brug gerne hovedtelefoner. 

Følg stemmens vejledning, og hvis dine tanker flyver væk, så bringer du blot opmærksomheden tilbage på øvelsen, når du bliver opmærksom på det. 

I øvelserne bliver du bedt om at SE forskellige mentale billeder - også kaldet visualisering. Det kræver træning at kunne se noget med sit indre blik. Så hvis du “ikke kan se noget”, så er det nok at “tænke” de billeder der bliver foreslået… det virker stadig.

Din evne til at visualisere kan ligesome alle mulige andre evner, trænes - så det bliver nemmere jo mere du øver dig.

Du bliver guidet til en afspænding af kroppen og sindet, og det er i denne afslappede tilstand, at TankeTræning virker bedst. Herefter visualiserer du forskellige positive billeder/tanker. Efterhånden synker øvelsens budskab ned i Underbevidstheden, hvorfra det påvirker dine vaner, tanker, følelser, adfærd og handlinger. 

Jo mere du træner dette, jo hurtigere bliver denne nye prægning til et fast tankemønster.

Der er to variationer af øvelsen

I den almindelige udgave gør afslutningen dig vågen og frisk, så den er velegnet til at høre om morgenen eller hvornår det passer…

Det kan ske, at du falder i søvn under øvelsen og det er helt OK.

Underbevidstheden tager stadig budskabet ind, selvom man sover.

Hvis øvelsen høres i sengen om aftenen, så er det oplagt at vælge versionen med soveslutningen, hvor musikken forsætter, mens du langsomt falder i søvn.

Hvor tit skal høre øvelsen høres?

Vi anbefaler at du lytter til SE dit Barn i et nyt lys øvelsen hver anden dag.

Når du har prøvet det i praksis, så har du fået et indblik i hvordan TankeTræning fungerer.

Vi understreger, at for at opnå resultater med TankeTræning skal der rent faktisk trænes. Gentagelse er indlæringens Moder, siges det.

Så frem for alt træning-træning-træning.

Jo mere du øver dig, jo bedre bliver du - det er egentligt meget simpelt.

At udføre selve TankeTræningsØvelsen er det allervigtigste og det der virkeligt flytter dig.

Viden, som ikke anvendes er ubrugelig og kommer IKKE til at medføre nogen ændringer i dit liv - først når du tænker og gør noget andet, SÅ sker der noget “andet”.

Men når det er sagt, betyder det ikke at du ikke skal fortsætte med at tilegne dig viden og studere det der interesserer dig… Ny viden leder jo til en dybere forståelse og kan ændre din opfattelse af verden omkring dig.

Så i MiniKurset er der masser af (måske) ny viden til dig

Vi indfører dig i TankeTræningens principper: Afspænding, Ordets Kraft, Visualisering og Kontrolrummet - og introducerer dig til en del af videnskaben bag konceptet “SE dit Barn i et nyt lys”. 

Vi sender uddrag af teksterne til dig på mail, ca. hver anden dag.

Hvis du har nogen spørgsmål, så er du altid velkommen til at skrive til os på support@seditbarn.dk