Igangværende Lektion
Kursus indhold

Det er ikke ligemeget hvad du tænker

Du er gået i gang med træningsprogrammet SE dit Barn. Det er mentaltræning, træning af tanken. Og her på denne side vil jeg levere dig stof, som udelukkende er relateret til TANKEN, hvordan  den virker, og hvordan vi kan gøre brug af den på allerbedste vis. Det er et stort område, der rent faktisk indbefatter alt, der har med den menneskelige tilværelse at gøre. Fra tidernes morgen har filosofferne sagt “Kend dig selv“, og vil vi blive klogere på os selv, er vores tanker et godt sted at starte.

Du vil løbende modtage inspiration, uddybende beskrivelser og forklaringer af visse begreber krydret med videnskabelige undersøgelser og meget andet spændende stof. Som sagt er det et stort område, men vi tager det stille og roligt, for hvis mange af disse områder er nye for dig, skal det have tid til at bundfælde sig, for senere at blive brugt i praksis.

Tanker har betydning

Vi tror måske ikke lige, at tanker har så stor en betydning. De foregår jo inde i hovedet og de er helt usynlige. Men intet kunne være mere forkert. Vi lærer ikke om tankens kapacitet og magt, det er et ganske forsømt område, og det kan på nogle måder blive skæbnesvangert for os, for tanker kan både skabe og ødelægge.


lock Kræver medlemskab

Du skal være logget ind for at læse teksten 

Log ind her >>>

Ikke medlem?

 Bliv medlem