Igangværende Lektion
Kursus indhold

Kan tro flytte bjerge?

Krop-sind-forbindelsen i aktion

En kvinde gennemgik i 2005 en operation efter, at hun var faldet på sit våde gulv og havde brækket ryggen. Hvad hun ikke vidste var, at hun deltog i et forsøg med en slags cement, man sprøjtede ind i rygsøjlen. Hun vidste heller ikke, at den operation der blev foretaget var en pseudo-operation, der var fingeret, hvor man lod som om det fandt sted. På det kirurgiske område var det banebrydende, for resultaterne af eksperimentet viste, at der ikke var nogen forskel på de patienter, der fik foretaget den virkelige operation og snyde-operationen. Begge grupper kom sig godt med lavere smertetal.

Tankens kraft var i stand til at påvirke kvindens krop!

 

Tanken har indflydelse på kroppen

De bedst kendte eksperimenter indenfor krop-sindforbindelsen er det lægevidenskaben kalder placeboeffekt, som er overbevisningernes og troens kraft.

Der er tale om den fysiologiske effekt af et uvirksomt stof fx kalktabletter, eller fingerede indgreb, som patienten tror har en positiv effekt.

Utallige eksperimenter viser os, at tankens kraft er istand til at påvirke og ændre vores fysiske krop og biokemi helt ned på celleniveau.    

lock Kræver medlemskab

Du skal være logget ind for at læse teksten 

Log ind her >>>

Ikke medlem?

 Bliv medlem